0

Menu

Ontdek de parel van Afrika

Tijdens deze 21-daagse safari zul je de meest bijzondere plekken van Uganda kunnen ontdekken.

Ontdek de parel van Afrika

21-daagse safari in 4-sterren accommodaties

Tijdens de 21-daagse safari krijg je de mogelijkheid om alles van “de parel van Afrika” te ontdekken. Tijdens deze reis zul je namelijk alle belangrijke attracties van Uganda een bezoek brengen. Je reis begint met de bron van de Nijl in Jinja, hier krijg je de kans om te gaan wildwatervaren. Vervolgens bezoek je wilde en magische landschappen van het Kidepo Valley National Park (KVDP). De reis wordt vervolgd naar het beroemde Murchison Falls National Park (MFNP), waarvan de 43 meter hoge watervallen van kolkend water door een 7 meter brede opening worden gedwongen voordat ze neerstorten in de licht beboste savanne beneden.

Vervolgens reis je door naar het dichte tropische woud van het Kibale National Park (KNP), de thuisbasis van 1.500 chimpansees die in verschillende bosreservaten van Uganda leven. Het eeuwenoude regenwoud van Kibale biedt de beste mogelijkheid om gewende chimpansees van dichtbij te zien. Naast het volgen van chimpansee-troepen, beschikt het bos ook over een uitgebreid netwerk van wandelpaden met meer dan 320 vogelsoorten om te observeren.

Je safari gaat verder naar de gouden glooiende savannes van het Queen Elizabeth National Park (QENP), de thuisbasis van meer dan 95 zoogdiersoorten en meer dan 600 vogelsoorten en de ideale locatie voor zowel klassieke safari’s op groot wild als vogeltochten. Je safari gaat verder naar het beroemde oude bos van het Bwindi Impenetrable National Park (BINP), een UNESCO-werelderfgoed en de thuisbasis van ’s werelds grootste populatie berggorilla’s. Van de 780 gorilla’s in de wereld leeft meer dan de helft in het Mgahinga Gorilla National Park (MGNP) en Bwindi Impenetrable National Park in Uganda.

Onze tour geeft je de kans om beide parken te bezoeken en de buitengewone ervaring om oog in oog te komen met een van onze naaste verwanten in hun natuurlijke habitat van bamboestruiken en dichte tropische regenwouden. Een bezoek aan het Mgahinga Gorilla National Park omvat ook de unieke culturele ervaring van de Batwa-pygmeeën, met de verdere mogelijkheid om een ​​van de vulkanen van het Virunga-vulkanengebergte te beklimmen dat grenst aan Rwanda en De Republiek Kongo.

Meer informatie

Verblijf in deze accommodaties

Dag 1-2
© Karibu Guest House

Karibu Guest House

Je verblijft de eerste nacht in Karibu Guest House, een kleinschalige guest house dichtbij de luchthaven.

Meer informatie

Dag 2-4

Kalagala Tented Camp

Je verblijft twee nachten in Kalagala Tented Camp, direct gelegen aan de Nijl.

Meer informatie

Dag 4-8

Kidepo Savannah Lodge

Je verblijft vier nachten in Kidepo Savannah Lodge waarbij je een prachtig uitzicht hebt over de savanne.

Meer informatie

Dag 8-10

Fort Murchison

Je verblijft twee nachten in Fort Murchison met prachtige natuur lodges die uitzicht hebben over de rivier.

Meer informatie

Dag 10-12

Turaco Treetops

Je verblijft twee nachten in Turaco Treetops waarbij je een ware jungle ervaring in luxe zult hebben.

Meer informatie

Dag 12-14

Bush Lodge

Je verblijft twee nachten in de Bush Lodge waar je je helemaal één zult voelen met de natuur.

Meer informatie

Dag 14-15

Ishasha Jungle Lodge

Je verblijft één nacht in Ishasha Jungle Lodge, een kleinschalige eco-lodge midden in de natuur.

Meer informatie

Dag 15-18

Gorilla Safari Lodge

Je verblijft drie nachten in Gorilla Safari Lodge, dichtbij de leefomgeving van de beroemde gorilla’s.

Meer informatie

Dag 18-19

Travellers Rest Hotel

Je verblijft één nacht in Travellers Rest Hotel, een van de meest historische hotels in Uganda.

Meer informatie

Dag 19-21
© Karibu Guest House

Karibu Guest House

Je verblijft de laatste twee nachten in Karibu Guest House, een kleinschalige guest house dichtbij de luchthaven.

Meer informatie

Chimpansee
Luipaard

Dag 1 - Aankomst in Entebbe

Karibu Guest House ⋆⋆⋆⋆

Op dag 1 kom je aan op Entebbe International Airport. Vanaf hier brengt een chauffeur je naar de gekozen accommodatie en heb je wat tijd om bij te komen van de reis of om alvast de omgeving van Entebbe te verkennen. Zo heb je de keuze om een bezoek te brengen aan Ngamba Island Chimpansee Sanctuary of het Uganda Wildlife Education Centre waar je direct je kennis kunt verbreden over Uganda. Ook kun je de reis sportief beginnen door te gaan golfen bij Lake Victoria Golf Course of door een wandeling te maken door de Entebbe Botanische tuinen.

Optionele activiteiten bij te boeken:

 • Ngamba Island Chimpanzee Sanctuary (€ 73,- p.p.)
 • Entebbe Botanische Tuinen (€ 1,- p.p.)
 • Golfen bij Lake Victoria Serena Hotel & Golf Course (€ 39,- p.p.)
 • Uganda Wildlife Education Centre (€ 13,- p.p.)

Dag 2 - Entebbe naar Jinja

Kalagala Tented Camp ⋆⋆⋆⋆

In het zuidoosten van Uganda, aan de oevers van het Victoriameer, werd Jinja in 1907 gesticht door het Britse koloniale bestuur als het centrum van de provinciale overheid. Ook start de machtige rivier de Nijl hier aan een 6.600 kilometer lange reis naar de zee. Ook stond Jinja voorheen bekend als de industriële hoofdstad van Uganda. Tegenwoordig vind je er vele toeristische bezienswaardigheden zoals de Bron van de Nijl. Bovendien kun je in Jinja het avontuur opzoeken door te gaan wildwater raften, bungeejumpen, quardrijden of tijdens paardrijsafari’s langs de Nijl.

Optionele activiteiten bij te boeken:

 • Raften op de Nijl (€ 122,- p.p.)
 • Boot cruise naar de  bron van de Nijl (€ 39,- p.p.)
 • Kalagala Nijl cruise opzoek naar de Nijlkrokodillen (€ 35,- p.p.)

Dag 3 - Jinja

Kalagala Tented Camp ⋆⋆⋆⋆

Vandaag heb je een volle dag te besteden in Jinja die je helemaal zelf kunt invullen. Zo kun je verschillende activiteiten ondernemen op de Nijl door bijvoorbeeld met een bootcruise mee te gaan waar je onderweg een glimp van de beroemde Nijlkrokodillen kunt opvangen. Ook kun je de Bron van de Nijl een bezoek brengen en zien waar de Nijl ontstaat. Avonturiers kunnen kiezen voor een wildwaterraft activiteit waarbij je de pure schoonheid van de Nijl kunt bewonderen door er dwars doorheen te raften. Na afloop kun je relaxen bij de accommodatie voordat je reis de volgende dag wordt vervolgd naar Kidepo Valley National Park.

Optionele activiteiten bij te boeken:

 • Raften op de Nijl (€ 122,- p.p.)
 • Boot cruise naar de  bron van de Nijl (€ 39,- p.p.)
 • Kalagala Nijl cruise opzoek naar de Nijlkrokodillen (€ 35,- p.p.)

Dag 4 - Jinja naar Kidepo Valley National Park

Kidepo Savannah Lodge ⋆⋆⋆⋆

Het Kidepo Valley National Park is meer dan 1400 vierkante kilometer groot en ligt in het noorden tussen Zuid-Soedan en Kenia. Het park is vaak uitgeroepen tot een van de beste in Afrika vanwege de wilde en magische savanne landschappen. Qua landschap is het park heel gevarieerd  met verschillende hoogtes van tussen de 914 en 2750 meter boven zeeniveau, met de berg Morungole als hoogste punt. Het Kidepo Valley National Park zit vol met verschillende diersoorten in het wild waaronder de koedoe en eland.

Dag 5 - Kidepo Valley National Park

Kidepo Savannah Lodge ⋆⋆⋆⋆

Vandaag staat de eerste safari op de planning, ook wel “gamedrive” genoemd. Onderweg kom je allerlei verschillende wilde diersoorten tegen zoals olifanten, leeuwen, giraffen en de grootste groep buffels in Afrika. Bovendien biedt een gamedrive in het noordelijke deel van het park de mogelijkheid om de warmwaterbonnen te bezoeken. Ook kun je hier als enige plek in Uganda, struisvogels tegenkomen. Het park heeft ook een indrukwekkende verscheidenheid aan tropische vogels met tot nu toe 475 soorten geïdentificeerd, waaronder 56 soorten roofvogels.

Dag 6 - Kidepo Valley National Park

Kidepo Savannah Lodge ⋆⋆⋆⋆

In de omgeving van het park vind je prachtige berglandschappen maar ook voor een culturele ervaring ben je in deze regio aan het goede adres. Zo kun je een bezoek brengen aan een Karamajong ‘Manyattas’ stam of de verkenning van het unieke culturele erfgoed van het Ik-volk. Een authentieke beleving die je meer leert over de stammencultuur van Uganda.

Optionele activiteiten bij te boeken:

 • Bezoek aan Karamajong Manyattas (€ 87,- p.p.)
 • Hike naar het Ik-volk (€ 130,- p.p.)

Dag 7 - Kidepo Valley National Park

Kidepo Savannah Lodge ⋆⋆⋆⋆

Ook op dag 7 heb je weer de gelegenheid om de omgeving van Kidepo Valley National Park verder te ontdekken. Zo kun je een cultureel bezoek brengen aan een van de Manyatta, of te wel dorpen met lokale stammen om de oude tradities te leren kennen. Of bezoek de Ik-stammen nadat je een bergwandeling maakt op weg maar deze bergdorpen. Ontmoet de jagers/verzamelaars op grote hoogte en leer meer over hun zeldzame cultuur terwijl je geniet van het berglandschap.

Optionele activiteiten bij te boeken:

 • Bezoek aan Karamajong Manyattas (€ 87,- p.p.)
 • Hike naar het Ik-volk (€ 130,- p.p.)

Dag 8 - Kidepo Valley National Park naar Murchison Falls National Park

Fort Murchison ⋆⋆⋆⋆

Op dag 8 reis je door naar het naar Murchison Falls National Park waarvan de naam voort komt uit de beroemde waterval doe het meest krachtigst is ter wereld: de Murchison Falls. Deze waterval mag zeker niet ontbreken tijdens een reis naar Uganda. Ook aan wildlife is er geen gebrek in het park. Zo vind je er maar liefst 76 soorten zoogdieren, waaronder chimpansees, buffels, leeuwen, olifanten en de grootste populatie Nijlkrokodillen in het land. Daarnaast is het gebied heel ecologisch divers met meer dan 460 geregistreerde plantensoorten waaronder een gebied met gigantische mahoniebomen die tot 60 meter hoog kunnen worden.

Optionele activiteiten bij te boeken:

 • Boot cruise naar de waterval (€ 26,- p.p.)
 • Hike naar de top van de waterval (€ 13,- p.p.)
 • Boot cruise naar de Nijl Delta (€ 26,- p.p.)
 • Luchtballon safari (€ 349,- p.p.)
 • Chimpansee trekking in Budongo Forest (€ 74,- p.p.)
 • Ziwa Rhino Sanctuary (€ 52,- p.p.)
Chimpansee

Dag 9 - Murchison Falls National Park

Fort Murchison ⋆⋆⋆⋆

Vandaag heb je een volle dag in het Murchison Falls National Park. Deze dag kun je goed gebruiken om verschillende activiteiten te ondernemen. Zo kun je ervoor kiezen om een bootcruise te ondernemen naar de watervallen terwijl je onderweg verschillende wilde dieren kunt tegenkomen. Ook kun je een wandeling maken naar de top van de watervallen om deze vanaf grote hoogte te bekijken. Een andere fantastische kans om de verbazingwekkende dieren in het wild langs de oevers van de rivier te ontdekken, is de boottocht naar het wetlands-systeem van de Nijldelta. Ook kun je een opzoek gaan naar de chimpansees in de omgeving tijdens een wandeling. Daarnaast heb je in de buurt van het park de mogelijkheid om de neushoorns te aanschouwen in het Ziwa Rino Sanctuary onder begeleiding van natuurgidsen. Om je vakantie naar grote hoogte te brengen kun je ervoor kiezen om op een heteluchtballonsafari te gaan in de vroege morgen. Dit geeft je gelijk de kans om de zonsopgang over de savanne te bewonderen.

Optionele activiteiten bij te boeken:

 • Boot cruise naar de waterval (€ 26,- p.p.)
 • Hike naar de top van de waterval (€ 13,- p.p.)
 • Boot cruise naar de Nijl Delta (€ 26,- p.p.)
 • Luchtballon safari (€ 349,- p.p.)
 • Chimpansee trekking in Budongo Forest (€ 74,- p.p.)
 • Ziwa Rhino Sanctuary (€ 52,- p.p.)
Luipaard

Dag 10 - Murchison Falls National Park naar Kibale National Park

Turaco Treetops ⋆⋆⋆⋆

Vandaag wordt de reis vervolgd naar Kibale National Park. De transfer is uiteraard weer verzorgd en vergeet ook zeker onderweg niet te genieten van het prachtige landschap. Eenmaal aangekomen bij de accommodatie kun je ervoor kiezen om uit te rusten of om direct het Kibale National Park te ontdekken. Je zult in het park zeker chimpansees tegenkomen omdat hier de grootste populatie chimpansees in Afrika leeft. Ook kun je er andere primaten vinden zoals de olijfbaviaan een de Guereza colobus. Ook aan vogels is er geen gebrek in het national park aangezien je hier meer dan 320 verschillende vogelsoorten kunt vinden. Er is genoeg te beleven in de omgeving van Kibale National Park dus gelukkig verblijven jullie hier twee dagen om er alles uit te halen.

Hier heb je de mogelijkheid om een wandeling te maken naar de kratermeren waar je kunt genieten van een natuurwandeling langs schilderachtige dorpjes en plantages en de schoonheid ervaren van tientallen kratermeren te midden van de adembenemende landschappen van Uganda. Een andere optie is een bezoek aan de Bigodi Wetlands Sanctuary waarbij je verwelkomt wordt door de vrolijke geluiden van vele soorten vogels en waar je dekens krijgt om verschillende soorten primaten tegen te komen. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om de tiende dag in Uganda goed te besteden.

Optionele activiteiten bij te boeken:

 • Chimpansee habituatie ervaring (€ 218,- p.p.)
 • Hike naar het krater meer (€ 26,- p.p.)
 • Bigodi Wetlands Sanctuary (€ 26,- p.p.)

Dag 11 - Kibale National Park

Turaco Treetops ⋆⋆⋆⋆

Vandaag staat de zoektocht naar de chimpansees op de planning tijdens de chimpansee trekking. Hierbij kun je in kleine groepen direct contact hebben met deze dieren. Ook heb je de mogelijkheid om een wandeling te maken naar de kratermeren. Hier kun je genieten van een natuurwandeling langs schilderachtige dorpjes en plantages en de schoonheid ervaren van tientallen kratermeren te midden van de adembenemende landschappen van Uganda. Een andere optie is een bezoek aan de Bigodi Wetlands Sanctuary waarbij je verwelkomt wordt door de vrolijke geluiden van vele soorten vogels en waar je dekens krijgt om verschillende soorten primaten tegen te komen. Er zijn dus genoeg mogelijkheden om de elfde dag in Uganda goed te besteden.

Dag 12 - Kibale National Park naar Queen Elizabeth National Park

Bush Lodge ⋆⋆⋆⋆

Op dag 12 brengt de transfer je verder naar het zuidwesten van Uganda. Hier ligt het Queen Elizabeth National Park met een oppervlakte van bijna 2000 vierkante kilometer. Het park dankt zijn naam aan de Engelse koningin Elizabeth II ter herdenking aan haar bezoek aan het park. Het park heeft een divers ecosysteem. Tijdens een bezoek aan het park zul je savannes, wetlands en gebergte tegenkomen. Ook vind je er prachtige meren en vele vulkanische kenmerken, zoals kegels en kraters. Deze kraters werden eeuwen lang gebruikt door de lokale bevolking om zout te winnen. Een andere populaire attractie in het park is de Kyambura-kloof, ook bekend als de Vallei van de Apen. Deze Vallei is de thuisbasis van tientallen chimpansees die je tijdens een wandeling door de kloof zeker zult tegenkomen. Ook kun je diverse boottochten maken over het Kazinga kanaal of een van de meren. Hier kun je diverse diersoorten bewonderen zoals grote populaties nijlpaarden, krokodillen en olifanten. Wie opzoek is naar wat actie op dag 12, kan deelnemen aan een gamedrive in het zuidelijke gedeelte van het park. Deze gamedrive neemt je mee op een opwindende zoektocht naar de beroemde boomklimmende leeuwen. Het Queen Elizabeth National Park is een uitgelezen locatie voor een safari door de meer dan 95 soorten zoogdieren en meer dan 600 vogelsoorten.

Optionele activiteiten bij te boeken:

 • Boot cruise Kazinga kanaal (€ 26,- p.p.)
 • Chimpansee trekking Kyambura kloof (€ 43,- p.p.)
 • Luchtballon safari (€ 348,- p.p.)
 • Katwe krater drive (€ 26,- p.p.)

Dag 13 - Queen Elizabeth National Park het noordelijke deel

Bush Lodge ⋆⋆⋆⋆

Vandaag mogen jullie zelf bepalen welke activiteiten jullie willen ondernemen. Er zijn verschillende opties in de omgeving die dag 13 tot een bijzondere dag zullen maken. Zo kun je een spannende boottocht maken op het Kazinga kanaal met de grootste concentratie nijlpaarden in Afrika. Ook kun je mee op een chimpansee safari in de Kyambura-kloof. Voor een uniek uitzicht heb je de optie om deel te nemen aan een ballonvlucht in de vroege ochtend. Hier kun je genieten van het uitzicht over de gouden savannes en de glooiende groene heuvels. Wie op zoek is naar avontuur kan mee op de Katwe krater drive. Hierbij breng je een bezoek aan de explosiekraters van Katwe, een must-see voor diegenen met een interesse in de geologische geschiedenis van het gebied.

Optionele activiteiten bij te boeken:

 • Boot cruise Kazinga kanaal (€ 26,- p.p.)
 • Chimpansee trekking Kyambura kloof (€ 43,- p.p.)
 • Luchtballon safari (€ 348,- p.p.)
 • Katwe krater drive (€ 26,- p.p.)

Dag 14 - Queen Elizabeth National Park het zuidelijke deel

Ishasha Jungle Lodge ⋆⋆⋆⋆

Op dag 14 is het tijd om het zuidelijke dele van het park te ontdekken. Jullie zullen deelnemen aan een spannende gamedrive opzoek naar de beroemde boomklimmende leeuwen die je maar op twee plaatsen ter wereld kunt vinden. Tijdens deze drive zul je oog in oog kunnen staan met deze prachtige dieren. Ook zul je vele andere soorten dieren kunnen tegenkomen tijdens deze tocht.

Dag 15 - Queen Elizabeth National Park naar Bwindi Impenetrable National Park

Gorilla Safari Lodge ⋆⋆⋆⋆

Vandaag reizen jullie door naar het Bwindi Impenetrable National Park. Je kunt ervoor kiezen om uit te rusten in het hotel of om er op uit te trekken en de omgeving verder te bewonderen. Er is genoeg te zien en te ontdekken in het Bwindi Impenetrable National Park die ook op het UNESCO-werelderfgoedlijst staat. In de bedekte heuvels en de oeroude bossen van Bwindi, vind je ’s werelds grootste populatie berggorilla’s. Ook staat het park bekend als vogelparadijs met meer dan 350 verschillende vogelsoorten. Het park is een van de meest ecologisch diverse parken van Afrika met meer dan 120 soorten zoogdieren, 220 soorten vlinders, 27 soorten kikkers, kameleons en gekko’s, waarvan vele met uitsterven worden bedreigd. Tijdens een bezoek aan het park kun je deze diversiteit met eigen ogen bekijken.

Optionele activiteiten bij te boeken:

 • Gorilla habituatie ervaring (€ 1300,- p.p.)
 • Batwa Cultural Trail (€ 70,- p.p.)
 • Bwindi Forest Trail (€ 35,- p.p.)

Dag 16 - Bwindi Impenetrable National Park

Gorilla Safari Lodge ⋆⋆⋆⋆

Vandaag gaan jullie op avontuur in het tropische woud van Bwindi op een gorilla trekking. Je gaat langs de hoge watervallen en bamboestruiken opzoek naar de beroemde berggorilla’s. Hier zul je oog in oog komen te staan met deze bijzondere dieren en je kunnen laten verwonderen door de rust die ze uitstralen. Het zal een bijzondere ervaring worden die de reis naar Uganda zeker compleet zal maken.

Dag 17 - Bwindi Impenetrable National Park

Gorilla Safari Lodge ⋆⋆⋆⋆

Op dag 17 kun je bijkomen van de bijzondere ontmoeting van die dag daarvoor. Ook kun je ervoor kiezen om een van de vele activiteiten te ondernemen. Zo kun je meer over de culturele kant van Uganda te weten komen tijdens een wandeling over de Batwa Cultural Trail waar de Batwa Forest People leven. Batwa-gidsen nemen bezoekers mee op een uitgebreide wandeling langs de bergpaden van het Mgahinga Gorilla National Park om de geheimen van dit oerbos met jullie te delen, met de mogelijkheid om het leven en de cultuur van de mensen te ervaren. Ook kun je een wandeling maken op de Bwindi Forest Trail, die je de meest spectaculaire uitzichten van de jungle zal laten zien.

Optionele activiteiten bij te boeken:

 • Gorilla habituatie ervaring (€ 1300,- p.p.)
 • Batwa Cultural Trail (€ 70,- p.p.)
 • Bwindi Forest Trail (€ 35,- p.p.)

Dag 18 - Bwindi Impenetrable National Park naar Mgahinga Gorilla National Park

Travellers Rest Hotel ⋆⋆⋆⋆

Het Mgahinga Gorilla National Park is een van de kleinste nationale parken van Uganda met slechts een oppervlakte van 33 vierkante kilometer. Het park is opgericht om de beroemde berggorilla’s te beschermen. Want van de 780 gorilla’s ter wereld leeft meer dan de helft in Bwindi Impenetrable National Park en de andere helft in Mgahinga Gorilla National Park. In bijna elke reis naar Uganda zul je een bezoek aan het Bwindi Impenetrable National Park brengen. Veel minder bekend is het Mgahinga Gorilla National Park. Een bezoek aan de populatie gorilla’s is dit park is dan ook een unieke belevenis die je niet met veel mensen hoeft te delen. Tijdens de 21-daagse safari zal dit één van de hoogtepunten zijn tijdens de rondreis!

Maar een bezoek aan het Mgahinga Gorilla National Park biedt ook de mogelijkheid om meerdere activiteiten te ondernemen. Inbegrepen in deze reis is de trektocht door de surrealistische landschappen van de Virunga-vulkanen om de zeldzame gouden apen te bezoeken. Dit gebergte grenst aan Rwanda en Congo. Dit geeft je de kans om alle 3 de landen vanaf grote hoogte te bewonderen.

Optionele activiteiten bij te boeken:

 • Gorilla trekking (€ 610,- p.p.)
 • Batwa Cultural Trail (€ 70,- p.p.)
 • Vulkanen trekking (€ 70,- p.p.)
 • Golden monkey trekking (€ 52,- p.p.)

Dag 19 - Mgahinga Gorilla National Park naar Entebbe

Karibu Guest House ⋆⋆⋆⋆

Vandaag staat in het teken van de terugreis naar Entebbe. Wanneer de rit meevalt qua tijd hebben jullie de mogelijkheid om een van de activiteiten te ondernemen waar jullie op de eerste dag niet aan toe zijn gekomen. Zo kun je een bezoek brengen aan Ngamba Island Chimpansee Sanctuary of het Uganda Wildlife Education Centre. Ook kun je een balletje slaan bij Lake Victoria Golf Course of door een wandeling te maken door de Entebbe Botanische tuinen.

Optionele activiteiten bij te boeken:

 • Ngamba Island Chimpanzee Sanctuary (€ 73,- p.p.)
 • Entebbe Botanische Tuinen (€ 1,- p.p.)
 • Golfen bij Lake Victoria Serena Hotel & Golf Course (€ 39,- p.p.)
 • Uganda Wildlife Education Centre (€ 13,- p.p.)

Dag 20 - Kampala City Tour

Karibu Guest House ⋆⋆⋆⋆

Vandaag gaan jullie op een uitgebreide tour door de stad Kampala, de hoofdstad van Uganda. Dit geeft jullie de kans om meer te weten te komen over de fascinerende geschiedenis en culturen van Uganda.

Dag 21 - Vertrek uit Entebbe

Vandaag zul je weer terug naar huis keren vanaf Entebbe International Airport. De afgelopen drie weken heb je de veelzijdige kanten van Uganda leren kennen en een prachtige reis gemaakt. Het zal een reis zijn waar jullie het ongetwijfeld nog lang over zullen hebben.

Inclusief

 • Gorilla trekking safari
 • Chimp trekking safari
 • Golden monkey trekking safari
 • Kampala City Tour
 • Diverse safari's in Nationale parken inclusief de vergunningen
 • Transfers van en naar de luchthaven
 • Transfers met 4x4 safari voertuig
 • Engels sprekende gidsen
 • Verblijf in 4-sterren accommodaties
 • Drie overnachtingen op basis van logies en ontbijt of halfpension
 • Twee overnachtingen op basis van halfpension of volpension
 • Vijftien overnachtingen op basis van volpension

Exclusief

 • Intercontinentale vluchten
 • Kijk voor optionele activiteiten die zijn bij te boeken in het dag tot dag programma

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij één van de tour operators van Beleef Uganda

Ga op safari naar De Parel van Afrika

Boek vandaag nog

Bekijk onze verschillende reizen door Uganda: van een 9-daagse reis met een bezoek aan de primaten tot een reis van 3 weken door het hele land. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Vraag nu je reis aan

21 dagen, prijs op aanvraag

Meer informatie

Onze partners