0

Menu

Travellers Rest Hotel ⋆⋆⋆⋆

Travellers Rest Hotel is een van de oudste hotels in Uganda en staat al jaren in het teken van het behoud van gorilla’s en daarom is het hotel de perfecte uitvalsbasis voor een Gorilla Tracking in de nabije omgeving.

Het hotel is gebouwd in 1955 door Walter Baumgartel – de zogenaamde vader van het gorillatoerisme – en werd al snel een ontmoetingsplaats voor mensen die geïnteresseerd zijn in de berggorilla’s. Het is in 1999 geheel gerenoveerd, maar de charme van de ietwat koloniale stijl is tot op de dag van vandaag bewaard gebleven.

Travellers Rest Hotel ligt in een adembenemend  gebied met uitzicht op de Virunga-vulkanen die het landschap domineren, je verblijf in dit hotel zal een onvergetelijke ervaring zijn.

Accommodatie

Travellers Rest Hotel heeft 12 ruime kamers met eigen badkamer, smaakvol ingericht met een unieke collectie Congo-kunst. De kamers kijken uit op een goed verzorgde binnenplaats en op de achtergrond zie je de magische Virunga-vulkanen.

Restaurant

De lounge met zijn grote open haard is ’s avonds de perfecte plek om bij te komen van een dag vol avonturen. Heb je meer behoefte aan een koelere plek? Dan kun je genieten in de prachtige schaduwrijke tuin van Travellers Rest Hotel.

De diners worden geserveerd in het restaurant en bestaan uit een heerlijk viergangenmenu. Er worden veel lokale producten uit de vruchtbare omgeving gebruikt. Het restaurant is ook gedecoreerd met Congolese kunst.

Meer foto's van Travellers Rest Hotel

Met deze reizen overnacht je in Travellers Rest Hotel

Boek vandaag nog

Onze partners