0

Menu

Selecteer de reisorganisatie voor jouw reis naar Uganda

Uganda kun je op verschillende manier beleven. De parel van Afrika is een land met veel mogelijkheden. Doordat het landschap erg divers is, vind je hier verschillende leefgebieden met elk hun eigen diersoorten. Van leeuwen tot olifanten en van gorilla’s tot zebra’s. In Uganda vind je het allemaal. Een ding zul je overal tegenkomen in Uganda: de vriendelijke gezichten van de bevolking!

Kies je voor een korte of lange rondreis? Wil je back to basic of geniet je liever in luxe? Bij het plannen van een reis naar Uganda kom je voor veel keuzes te staan. Wij raden dan ook aan om je reis te boeken bij een tour operator. Hieronder vind je een overzicht van reisorganisaties bij wie je een reis kunt samenstellen naar Uganda:

333travel

333travel staat voor het écht ontdekken van een verre reisbestemming. Met een eigen minibus, lokale en Engelssprekende gids, diverse excursies naar schitterende locaties, bezienswaardigheden of steden nemen we je mee naar een andere cultuur.

 

Bekijk hier de reizen naar Uganda van 333travel.

 

Daarom 333travel:

  • Dé specialist in privéreizen op maat
  • Vertel ons jouw reiswensen. Wij regelen het!
  • 24/7 reisondersteuning voor, tijdens en na je reis

 

Rondreis op maat

Rondreisopmaat.nl is een specialist in rondreizen op maat, vooral in Zuidelijk en Oost-Afrika. Rondreis op maat werkt kleinschalig en persoonlijk, hebben geen standaard-reizen, maar ontwerpen op basis van jouw wensen de route én co-creëren jullie reis totdat deze helemaal naar wens is!

 

Bekijk hier de rondreizen naar Uganda

 

Hierom kies je voor Rondreis op maat:

  • 100% op maat, elke reis uniek
  • Authentiek & kleinschalig
  • Persoonlijk advies

 

Africa Feeling

Africa Feeling is een touroperator gespecialiseerd in reizen op maat naar Zuidelijk- en Oost- Afrika. Van self drives, speciale familiereizen, luxe treinreizen, privésafari’s, fly-in safari’s tot strandverlengingen op de eilanden in de Indische Oceaan. Het Africa Feeling team heeft naast uitgebreide bestemmingskennis en reiservaring, een grote passie voor Afrika. Ze geven met hun kennis en persoonlijke ervaring tips om bijzondere elementen aan de reis toe te voegen. Een snelle en persoonlijke service is wat je van Africa Feeling mag verwachten, inclusief natuurlijk een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Africa Feeling denkt met je mee. Echt maatwerk dus!

 

Bekijk hier de reizen naar Uganda van Africa Feeling

 

Waarom je voor Africa Feeling moet kiezen:

  • Al bijna 15 jaar dé maatwerkspecialist voor Afrika reizen
  • Uitgebreide bestemmingskennis en reiservaring
  • Persoonlijke service, veilig en vertrouwd

 

Onze partners