0

Menu

Over Beleef Uganda

Over ons

Beleef Uganda is een handelsmerk van Uganda Safari’s BV. Via Beleef Uganda willen we Uganda onder de aandacht brengen van potentiële reizigers in Nederland. Via deze website kan je een reis naar Uganda boeken. De reizen worden uitgevoerd door Swanair Travel. Uganda Safari’s bv is een dochteronderneming van Swanair Travel.

Adres
Uganda Safari’s bv
Kingsfordweg 151
1043GR Amsterdam

Contactgegevens
contact@beleefuganda.nl

Geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 82919194

Disclaimer

De informatie op de website kan soms niet overeenkomen met de werkelijkheid. Dit kan te maken hebben met wijzigingen aan websites, verkeerde interpretaties of dat de informatie die verstrekt wordt gevoelig is voor verandering. Beleef Uganda is op geen enkele wijze aansprakelijk voor (het interpreteren van) verkeerde informatie.

Alle pakketprijzen op de website van beleefuganda.nl zijn vanaf-prijzen en gelden onder voorbehoud van beschikbaarheid. De reissom kan aangepast worden aan veranderende koersen, belastingen of andere heffingen zoals brandstoftoeslagen. De gedetailleerde voorwaarden en boekingskosten voor specifieke pakketen zijn te vinden op de websites van de desbetreffende reisorganisatie.

Bekijk onze reizen

Vind jouw droomvakantie

Onze partners