0

Menu

Rwakobo Rock ⋆⋆⋆⋆

Rwakobo Rock is een rustgevend en afgelegen toevluchtsoord waar je de essentie van het wilde Uganda kunt beleven. De comfortabele en ruime huisjes liggen verspreid over een heuvel, allemaal met veel privacy en een geweldig uitzicht. De grote eetzaal kijkt uit op een uitgestrekte rots die aan het park grenst. Of je nu wilt ontspannen met een ijskoud drankje in een hangmat of naar Lake Mburo National Park wilt gaan voor een dag vol spannende ontdekkingen, er is hier voor ieder wat wils. Dieren zoals zebra’s, wrattenzwijnen, impala’s en bosbokken zijn in overvloed rond de lodge en komen vaak samen bij de waterpoel onder de eetzaal.

Accommodaties

Privéhuisjes 

De lodge heeft meerdere privéhuisjes met rieten daken, verlichting, doorspoeltoiletten en door zonne-energie verwarmde douches, die opgaan in het natuurlijke landschap. De huisjes liggen verspreid over de heuvel en bieden veel privacy. Rwakobo Rock biedt gasten met deze huisjes veel comfort en luxe met veel aandacht voor duurzaamheid en het milieu.

 

Hornbill House

Dit prachtige gebouw met rieten dak heeft 5 slaapkamers met elk hun eigen badkamer en veranda.

 

Safaritenten

Voor de echte liefhebbers van natuur en de avontuurlijke gasten zijn er en-suite safaritenten.

 

Hoofdlodge met restaurant en bar

De bar is gevuld met koude Oegandese bieren, frisdranken, wijn en sterke drank. Aan de bar zijn ook warme dranken verkrijgbaar.

Ontbijt, lunch en diner worden geserveerd in het restaurant in de hoofdlodge, van vaste menu’s tot een diner in buffetvorm, er is van alles mogelijk. Als je ’s morgens vroeg vertrekt, den is er de mogelijkheid voor een vroeg ontbijt of een lunchpakket to go.

In de hoofdlodge vind je verder oplaadstations, zodat je nooit met een lege batterij komt te zitten. Daarnaast is de hoofdlodge voorzien van wi-fi.

Wil je even bijkomen of afkoelen? Neem dan een duik in het zwembad met een adembenemend uitzicht.

 

Meer foto's van Rwakobo Rock

Met deze reis overnacht je in Rwakobo Rock

Boek vandaag nog

Onze partners