0

Menu

Primate Lodge ⋆⋆⋆⋆

Ervaar de Ugandese gastvrijheid midden in de prachtige natuur. Primate Lodge ligt in het hart van Kibale National Park, het paradijs voor primaten van Oeganda en de thuisbasis van meer dan 13 verschillende soorten primaten en talloze andere zoogdieren, vlinders en vogels. Primate Lodge onderscheidt zich door de geweldige locatie, diep in het bos verscholen en direct naast het startpunt voor de Chimpansee Tracking.

Accommodaties

Mid-level Forest Cottage

Deze lodge heeft 7 ruime en-suite cottages die diep verscholen zijn in het bos. Hierdoor bieden de cottages maximale privacy en voel je je al snel één met de natuur. Ze worden compleet geleverd met twee eenpersoonsbedden of één kingsize bed, een zithoek met twee comfortabele fauteuils, een leestafel en een grote veranda met lichstoelen met prachtig uitzicht over het bos. De cottages zijn voorzien van ruime badkamers.

Elephant Banda

De banda’s hebben twee verdiepingen met een slaapkamer op de eerste verdieping met een groot kingsize bed en een woonkamer beneden waar eventueel een kleiner extra bed kan worden geplaatst. De banda is net als de Mid-level Forest Cottage van alle gemakken voorzien. De ruime veranda op de bovenverdieping geeft je het gevoel dat je onderdeel bent van de natuur.

Meer foto's van Primate Lodge

Met deze reis overnacht je in Primate Lodge

Boek vandaag nog

Onze partners