0

Menu

© Visit Uganda

Paraa Safari Lodge ⋆⋆⋆⋆⋆

Paraa Safari Lodge is opgericht in 1954 en ligt in het Murchison Falls National Park. De lodge ligt in het noordwesten van Uganda en kijkt uit op het stroomgebied van de rivier de Nijl die van het Victoriameer naar het Albertmeer stroomt.

© Visit Uganda

Accommodatie

Paraa Safari Lodge is een vrij grote lodge met 54 kamers. Iedere kamer is voorzien van een eigen balkon en een eigen badkamer. De stijl doet denken aan de tijd van de ontdekkingsreizigers aan het einde van de 19e eeuw. De accommodaties variëren van cottages en tenten tot ruime kamers.

Restaurant en zwembad

Restaurant

Het heerlijke menu bestaat uit zowel lokale als internationale gerechten, bereid door onze ervaren chef-koks. Het Captain’s Table-restaurant bevindt zich op de bovenste verdieping in wat een van de belangrijkste zalen van de lodge was voordat het werd gerenoveerd. Je hebt de mogelijkheid om binnen te eten, maar bij mooi weer is het prachtige balkon met fraai uitzicht de beste plaats om van je maaltijd te genieten.

Zwembad

Paraa Safari Lodge is voorzien van een groot zwembad met een poolbar. Na een lange dag in de natuur is het heerlijk afkoelen met een lekkere cocktail. Puur genieten!

Meer foto's van Paraa Safari Lodge

Met deze reis overnacht je in Paraa Safari Lodge

Boek vandaag nog

Onze partners