0

Menu

Ishasha Wilderness Camp ligt in de zuidelijke Ishashadeel van het Queen Elizabeth National Park aan de Ntungwe-rivier. Het is een idyllisch toevluchtsoord voor mensen die van het wild in het nationale park willen genieten. Dit exclusieve kamp combineert de magie van een tentenkamp in de wildernis met uitstekende service in deze ongerepte en afgelegen regio van het Queen Elizabeht National Park. De Ishasha savannes staan bekend om zijn populatie Tree Climbing Lions die soms rustend in de takken van de grote vijgenbomen te zien zijn. Omdat de lodge zich in het park bevindt, is het mogelijk dat er dieren door het kamp trekken. Soms zie je olifanten in de rivier baden en een andere keer zie je buffels genieten van het gras. Daarnaast wonen er groepen van zwart-witte Colobus en vervet-apen op het park.

Accommodatie

De tenten zijn ruim en stijlvol. De gezellige kamers van het kamp liggen aan de rivier de Ntungween hebben een eigen veranda met uitzicht op deze rivier. Alle kamers zijn comfortabel ingericht met grote bedden met klamboe en hebben een eigen badkamer met warme ‘bush’-douches, stromend water voor de wastafels en een milieuvriendelijk toilet dat doorspoelt.

Restaurant en bar

De gemeenschappelijke ruimte en het restaurant met rieten dak bieden comfort voor het nuttigen van maaltijden en ontspanning. Bij mooi weer worden de maaltijden aan de rivier geserveerd. ’s Avonds is het kampvuur de perfecte ruimte voor gasten om te ontspannen bij zonsondergang en om hun ervaringen van de dag te delen.

De maaltijden worden vers bereid met veel lokale ingrediënten en bieden een balans tussen internationale en lokalr gerechten, waarbij alle maaltijden meerdere smaakvolle gangen bestaan. De bar heeft een selectie van lokale en geïmporteerde dranken en het vriendelijke personeel zal er alles aan doen om je een onvergetelijk verblijf te bezorgen.

 

Met deze reis verblijf je in Ishasha Wilderness Camp

Boek vandaag nog

Onze partners