0

Menu

Elephant Plains Lodge ⋆⋆⋆⋆⋆

Elephant Plains is een gloednieuwe luxe lodge gelegen op het meest spectaculaire uitzichtpunt van het Queen Elizabeth National Park. Gelegen op 941 meter boven zeeniveau, hoog op de westelijke helling van de Albertine-kloof in het noordoosten van het park, biedt de lodge een panoramisch uitzicht dat zich kilometers ver uitstrekt over de enorme open graslanden tot aan Lake George.

Nergens anders kun je dichter bij de evenaar slapen (N*S 0.0,25.172) met uitzicht op het evenaarmonument dat rondom de lodge zichtbaar is. De lodge dankt zijn naam aan de grote groepen olifanten die komen drinken in het heldere water van het Kikorongomeer, vlakbij de lodge.

Accommodaties

Gasten kunnen verblijven in een van de 6 ruime tweepersoons en-suite huisjes met grote privéveranda’s en grote ramen om te genieten van het adembenemende uitzicht. Verder zijn er 2 familiehuisjes met 2 aparte slaapkamers met eigen badkamer. De huisjes bieden voldoende ruimte voor maximaal 5 personen. Alle huisjes hebben grote badkuipen en douches en liggen verspreid langs de heuveltop en bieden privacy en rust. Alle kamers kijken uit op het meer Kikorongo waar je vanaf je veranda olifanten en buffels kunt zien drinken.

Verdere voorzieningen

Bar en gemeenschappelijke ruimte

De lodge biedt een uitgebreide lounge met comfortabele banken en gezellige zithoeken waar je kunt genieten van het prachtige uitzicht onder het genot van een gin-tonic of ander verkoelend drankje. De bar is goed gevuld en de lodge heeft een eigen wijnkelder. Het ruime restaurant heeft een buitenterras met ruim uitzicht en het gastvrije personeel serveert een internationaal menu geïnspireerd op lokale smaken.

Zwembad

De lodge heeft ook een groot milieuvriendelijk zwembad waar gasten aan het eind van de dag kunnen afkoelen en genieten van het geweldige uitzicht dat overal rondom de lodge wordt geboden.

Meer foto's van Elephant Plains Lodge

Met deze reis overnacht je in Elephant Plains Lodge

Boek vandaag nog

Onze partners