0

Menu

© Visit Uganda

Wildwaters Lodge ⋆⋆⋆⋆⋆

Op een privé-eiland midden in de Nijl vind je deze unieke lodge. Na een actieve safaridag heeft deze lodge alles in zich om heerlijk te onspannen. De sfeer is aangenaam en in de spa is het goed vertoeven. Het hypnotiserende geluid van de rivier en de adembenemende omgeving zorgen ervoor dat al je zintuigen geprikkeld worden. 

© Visit Uganda

Accommodaties

Je verblijft in deze lodge in een van de 9 luxe suites of in de family suite. Alle suites zijn erg ruim en voorzien van een stijlvolle houten vloer. Geniet vanaf je balkon van de mooie uitzichten. De meubels zijn handgemaakt en in de moderne badkamers vind je een regendouche. De suites zijn verbonden met houten vlonders. De terrassen zijn voorzien van een ligbed met klamboe en een romantische losstaande badkuip.

In het gemeenschappelijke deel van het park kun je gebruik maken van het zwembad en het in het restaurant worden de heerlijkste gerechten bereid met verse ingrediënten. Probeer ook zeker het romantische ontbijt bij zonsopgang of een heerlijk driegangendiner bij kaarslicht.

Meer foto's van Wildwaters Lodge

Met deze reis overnacht je in Wildwaters Lodge

Boek vandaag nog

Onze partners