0

Menu

Turaco Treetops ⋆⋆⋆⋆

© Turaco Treetops

Turaco Treetops is de nieuwste semi-luxe lodge van Kibale Forest. Deze lodge staat bekend om de ongedwongen en hartelijke sfeer en biedt de gasten een unieke ervaring in het bos met een prachtig uitzicht over de besneeuwde Rwenzori Mountains. Turaco Treetops is de plek om op chimpanseetrekking te gaan, van overheerlijke maaltijden te genieten, te lachen, een boek te lezen bij de open haard, te leren over de natuur, een spelletje te spelen of een duik te nemen in het verfrissende zwembad.

© Turaco Treetops

Accommodaties

Luxury Forest Cottages

Turaco Treetops heeft 8 luxe afgelegen cottages in de jungle. De huisjes zijn ruim, hebben grote ramen en houten veranda’s buiten en bieden een prachtig uitzicht over Kibale Forest. De huisjes zijn ontworpen om ‘buiten naar binnen te halen’ en moderniteit te mixen met een ‘Afrikaanse gevoel’ door gebruik te maken van strakke lijnen in combinatie met hout en andere natuurlijke materialen. Pak een drankje, ontspan en geniet van de apen die rond de lodge wonen.

Standard Rooms

In 2021 heeft Turaco Treetops 8 standaardkamers aan de lodge toegevoegd. De kamers bevinden zich in 4 duplex-gebouwen op 2 locaties in het bos en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. De standaardkamers hebben gedeelde balkons, ideaal voor families en vrienden die graag samen van de natuur willen genieten!

© Turaco Treetops

Andere voorzieningen

Restaurant en lounge

De hoofdlodge heeft een restaurant, een loungeruimte met een gezellige open haard, een bar, een buitenterras en een lounge op de eerste verdieping met een spectaculair uitzicht over het bos en de met sneeuw bedekte Rwenzori-bergen. Geniet van een heerlijke maaltijd, lees een boek, kijk naar de vlinders en vogels, speel een spelletje, of pak een drankje en kijk naar de ondergaande zon achter Mount Stanley. Ook is er gratis wi-fi en er zijn oplaaddocks beschikbaar.

Zwembad

Voor iedereen die uitkijkt naar een dagje ontspannen of nieuwe energie wil opdoen na een dag vol avontuur, is het aangename zwembad de place to be. Het zwembad ligt in de weelderige tuin voor de hoofdlodge van Turaco Treetops en heeft een ondiep gedeelte voor de jongste gasten. Zoek een fijn plekje op een van de ligbedden, hang rond in het gezellige poolhouse met rieten dak of ontspan rond de Red Hot Poker tree.

Onze partners