0

Menu

Mihingo Lodge ⋆⋆⋆⋆⋆

Mihingo is een luxueuze lodge naast het prachtige Lake Mburo National Park. Hoog op een miljoenen jaar oude rots biedt deze lodge een spectaculair uitzicht over een uitgestrekt savannelandschap. Deze milieuvriendelijke lodge is ontworpen om op te gaan in de kwetsbare omgeving en biedt comfort, ontspanning en de ervaring één te zijn met de natuur.

© Visit Uganda

Accommodaties

In Mihingo Lodge overnacht je in een van de 12 luxe canvastenten. Deze tenten bieden alle rust en privacy om helemaal bij te komen. Elke tent heeft zijn eigen unieke charme en karakter en de tenten liggen verspreid over het park en bieden allemaal een uniek uitzicht. Elke ruime canvastent is uitgerust met en-suite badkamers, warm en koud stromend water, douches en spoeltoiletten. De kamers zijn met zorg ontworpen en gaan op in de omgeving.

© Visit Uganda

Restaurant en bar

Het ruime eetgedeelte met rieten dak bevindt zich bovenop het rotsachtige heuvel en biedt een panoramisch uitzicht over Lake Mburo National Park. Met uitzicht op een waterpoel en een zoutvlakte, is het een perfecte plek om te genieten van heerlijk eten en tegelijkertijd naar dieren in het wild te kijken.

De gerechten die worden geserveerd zijn sterk beïnvloed door Sarah, de moeder van de eigenaar. Lunches zijn 3-gangen. Het voorgerecht is vaak een heerlijk gekoelde soep, gevolgd door een selectie van knapperige, frisse salades, vleeswaren en vegetarische quiches. Als nagerecht staat er steevast een pudding op het menu. Het diner is ook een 3-gangenmenu. Enkele van de favorieten van de lodge zijn de samosa’s met feta en koriander, gerookte nijlbaars uit het Victoriameer geserveerd met een dressing van olijfolie, citroensap en kappertjes. Ook de gegrilde ossenhaas van de beroemde Ankole-koeien staat regelmatig op het menu.

Daarnaast is de lodge voorzien van een prachtig zwembad met uitzicht over het park.

Meer foto's van Mihingo Lodge

Met deze reizen overnacht je in Mihingo Lodge

Boek vandaag nog

Onze partners