0

Menu

Bush Lodge ⋆⋆⋆⋆

The Bush Lodge is een klantvriendelijke lodge midden in het Queen Elizabeth National Park. De verschillende accommodaties hebben ieder hun eigen karakter. Er is veel aandacht voor de omgeving het milieu en deze lodge heeft alles in zich om je één te voelen met de natuur.

De Banda's

Accommodaties

Banda

De banda’s zijn gemaakt van canvas en duurzame materialen uit de omgeving. Ze staan op palen en hebben daardoor een hogere ligging. De grote ramen (met muskietennetten) zorgen voor een prachtig uitzicht. De banda’s hebben een eigen terras met uitzicht over de Kamera-rivier. De badkamer met stromend water een doorspoelbaar toilet zorgen voor extra comfort. De buitendouches zijn 24/7 voorzien van warm water en geven de unieke kans om onder de sterrenhemel te douchen.

Self contained tent

Voor diegenen die erg gesteld zijn op hun privacy zijn er deze tenten met een meer afgelegen ligging. Deze tenten zijn erg geschikt voor families, want er kan een extra tent op de platforms worden geplaatst. Deze tent is voor de avontuurlijk ingestelde gasten en eigen vervoer is must, want het is niet veilig de afstand tussen de tent en het park te voet af te leggen ’s nachts. 

Non self contained tent

De self contained tenten staan meer centraal en zijn een budgetvriendelijk alternatief. De tenten zijn voorzien van comfortabele bedden en er is een mogelijkheid om je elektronische apparaten op te laden. De tenten staan onder rieten afdak en dat zorgt voor de nodige schaduw. In het gezamenlijke sanitaire blok zijn doorspoelbare toiletten en is er de gelegenheid om te douchen. Bedlinnen en handdoeken zijn inbegrepen. 

Meer foto's van Bush Lodge

Onze partners